skip to Main Content

Tea Sommelier Course ITMA – London

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 24/11/2018
09:00 - 17:00

Location
Waldorf Hilton hotel, Londen

Categories


De ITMA Tea Sommelier Certification Course™ heeft tot doel je op te leiden tot ITMA Certified Tea Sommelier™ . Deze start met een 2-daagse ITMA Comprehensive Tea Sommelier Course™ die doorgaat in het Waldorf Hilton hotel te Londen op 24 en 25 november 2018, beide dagen van 9u tot 17u.

De week na deze cursus start de 8-wekelijkse ITMA Tea Sommelier Tasting Course™. Dit houdt in : home study, het proeven en evalueren van 18 verschillende theeën op eigen tempo en online teleconferenties op periodieke tijdstippen om zo ervaringen te kunnen delen en vragen te stellen aan de tea masters.

Hierna volgt nog het blind proeven en evalueren van een Ongekende thee, het uitwerken van een Paper (geschreven of mondeling toelichten) over een bepaald topic dat ITMA je zal toekennen, en tot slot deelname aan een Eindexamen (100 vragen).

Slaag je in dit parcours, dan word je officieel gecertificeerd tot ITMA Tea Sommelier. ITMA  staat bekend als de gouden standaard op internationaal niveau voor thee opleidingen.

De cursus zal in het Engels doorgaan en gegeven worden door ITMA Certified Tea Sommelier™ en ITMA Certified Tea Blender™ Stijn Van Schoonlandt. Stijn heeft een sterke achtergrond in thee en het blenden van thee. Hij is eigenaar van zijn eigen koffie- en thee bedrijf in België, en aangeduid als de regionale directeur ITMA voor Europa. Intussen is hij tevens in opleiding voor het behalen van zijn titel van ITMA Teamaster. Hij stelt zijn kennis graag ten dienste van ITMA.

In deze training zit het opleidingsmateriaal vervat, inclusief individuele benodigdheden (bv. thee staaltjes) .

Als deelnemer zal je in contact komen met de meest uitzonderlijke losse theeën van over de hele wereld. Ook wordt in de cursus aandacht besteed aan de Gezondheidsvoordelen van Thee en Waardevolle Klantenservice Skills.

Voor meer info en voor registratie, verwijzen we naar de ITMA website

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top