skip to Main Content

Ook fanaat van een kopje koffie vol van subtiele aroma’s en smaak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze passie voor lekkere koffie, leggen wij de lat hoog en wensen we enkel de meest verfijnde kwaliteitsbonen aan te bieden.

  • Wij zijn daarom zeer selectief in de keuze van de koffiebonen. Enkel de beste telers en plantages komen in aanmerking.
  • De koffies worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, zoals meestal alleen het geval is bij de grotere branderijen.
  • Wij doen uitsluitend beroep op partijen met bewezen vakexpertise.
  • We branden op ambachtelijke wijze en in kleine hoeveelheden voor optimale smaak en versheid
  • De geroosterde koffie wordt verpakt in ventielverpakking om de versheid van het product te garanderen.

Waarom artisanale koffie?

Laten we even de vergelijking maken met brood. Heb je al ooit een vers gebakken brood gegeten, dat met veel liefde klaargemaakt werd door je lokale warme bakker? Als je dit vergelijkt met het voorverpakte en/of industriële brood dat je kan kopen in de grootwarenhuizen, dan begrijp je onmiddellijk het verschil met onze koffie en deze die je in de supermarkt kan vinden of geroosterd door grote industriële koffiebranders. Alhoewel dat de ingrediënten van beide producten identiek zijn is de smaakervaring totaal verschillend.

koffie la cristalina
Back To Top