skip to Main Content
groet_klant

Koffie voor bedrijven

Het eerste wat we zeggen, na het begroeten van een gast in ons bedrijf is : kan ik u iets aanbieden, tasje koffie? In 99% van de gevallen wordt je nadien geconfronteerd met een tas koffie die niet overeenstemt met het imago van het bedrijf. Na 15 jaar ervaring als consultant en bijgevolg bij vele bedrijven op bezoek geweest, durf ik te zeggen dat ik maar zelden een lekkere kop koffie kreeg

Verras uw klanten met heerlijke koffie

De Koffieliefhebber zorgt ervoor dat uw gasten verrast worden door een heerlijke kop koffie. We helpen u bij het zoeken naar de juiste bonen en de geschikte machine voor uw organisatie

Lekkere koffie verhoogt efficiƫntie, bevordert de moraal en de sfeer

bedrijfsevent

Bedrijfsevents

Succesvolle oplevering van een project? Een personeelsfeest? Een seminarie avond? Kortom iets te vieren in uw bedrijf? Dat kan ook aangevuld worden met lekkere koffie, broodjes en gebak. De koffieliefhebber is er om een indruk na te laten op uw genodigde via de professionele uitstraling, lekkere, dagverse en kwalitatieve producten.

relatiegeschenk_koffie

Relatiegeschenken

Het hoeft niet steeds wijn, champagne of chocolade te zijn. Verras uw professionele relaties met een unieke geschenkmand vol koffie en thee.

Wedden dat uw relaties dit origineel geschenk weten te appreciƫren?

verwen_personeel

Verwen uw medewerkers!

De laatste jaren wordt er steeds meer van de medewerkers gevraagd: meer flexibiliteit, langere uren, inleveren van voordelen, enz. We mogen niet vergeten dat zij diegenen zijn die ervoor zorgen dat het bedrijf draait. Spijtig genoeg vergeten we maar al te vaak om hiervoor eens dank u te zeggen. Zeg nu dank u aan uw medewerkers via een lekkere tas koffie in de ochtend of namiddag. Wij komen met onze espresso machine tot bij u op kantoor en voorzien uw medewerkers van lekkere koffie, koffiekoeken en gebak. Succes verzekerd!

U bent bij ons aan het juiste adres voor uitstekende koffie.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

______________

Back To Top