skip to Main Content

Half juni opende de nieuwe koffiebar Madmum Coffee haar deuren in het hartje van Leuven, op de hoek van de Muntstraat met de Tiensestraat.

De zaakvoerder van dit prachtige oude pand is niemand minder dan Pieter Claes (van de familie Claes, voormalig actief bij JAVA)  die zelf koffie-expert is en er nu zijn eigen specialty koffies brandt en serveert. Dat hij in zijn nieuwe koffiebar met zijn koffies gaat werken, is nogal een evidentie.. Loop je binnen, zal je ook de koffiebrander zien staan! Pieter wil vooral een ander soort koffiebar lanceren in het Leuvense en kiest dan ook resoluut voor kwaliteit en smaak. Deze vindt hij vooral in de korte keten.  Zo werkt hij voor zijn producten met vele lokale producenten samen. Voor zijn thee, koos hij ervoor om met ons samen te werken. Daar zijn we uiteraard heel erg blij om! Een warme thee, ijsthee, matcha latté, … ze hebben het allemaal!

De ware koffie & theeliefhebber gaan bij Madmum zeker aan hun trekken komen. Leuven heeft er een geweldig mooie koffiebar bij! Echt de moeite om eens langs te gaan …

 

Meer info over Madmum : zie artikel verschenen in MadeinVlaamsBrabant

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top