skip to Main Content

pop-up mechelen

 

2 Straffe Streekproducenten samen onder één dak!

We staan niet stil! Onze pop-up Offline Leuven is nog maar een tweetal maandjes achter de rug en we gaan alweer van start met een nieuw pop-up avontuur. Dit maal in Mechelen, onder de vleugels van de Straffe Streekproducent nICE, producent van artisanaal bereid room- en sorbetijs.

nICE heeft vandaag reeds 2 eigen winkels in Huldenberg (Gemeenteplein 6) en in Overijse (Stationsstraat 14A) waar je naast hun schepijs en ijscoupes ook Brusselse wafels en pannenkoeken kan verkrijgen. In hun zoektocht naar een verdere uitbreiding, trok Mechelen hun aandacht. Het concept van een pop-up bleek ideaal. Zo kwamen ze uit bij De Box Mechelen op de Korenmarkt.

Maar wie een pannenkoek of ijsje zegt, drinkt daar ongetwijfeld ook graag een heerlijk kopje koffie of thee bij. De idee om onze producten samen aan te bieden werd geboren! Vanaf 2 maart zal je in de Box Mechelen kunnen genieten van dagvers schepijs, verrassende ijscoupes, vers bereide Brusselse wafels en pannenkoeken van nICE in combinatie met de heerlijke specialty koffies en kwaliteitstheeën van de Koffie & Theeliefhebber.

Je leest het goed: 2 Straffe Streekproducenten samen onder één dak. Dat wordt dus dubbel smulplezier!

Bovendien zullen er naast de consumptie van onze koffies en theeën ook heel wat toppers uit ons gamma kunnen aangekocht worden. Ideaal dus om onze producten te leren ontdekken. Kom zeker langs!

Wanneer? van 2 maart tot 31 mei 2018. Open van woensdag tot zondag van 12u tot 19u.

Waar? De Box Mechelen, Korenmarkt 17, 2800 Mechelen

SPECIALE ACTIE OPENING POP-UP : ELK 2de BOLLETJE IJS GRATIS OP 2-3-4 MAART!!

 

Back To Top