skip to Main Content

Een pop-up met een eigenwijs DNA

Sinds begin juni kan je onze thee en theeaccessoires ook in Tienen vinden! En dit in het Oud College te Tienen! Voor de gelegenheid wordt dit college tijdelijk omgebouwd tot een site voor pop-ups. Vandaag zijn er al 22 pop-ups actief!

Eén van deze pop-ups is de conceptstore D&A (Daisy en anderen), een pop-up met een eigenwijs DNA, aldus Daisy Depré, uitbaatster van dit concept.  In deze pop-up vindt je naast tweedehands meubelen (elektrische stijl),  ook producten terug van  partners met een vergelijkbaar DNA, en worden er verder tal van workshops en yoga gegeven.

Bovendien heeft het concept, naast een commerciële functie ook een sociale kant. Dat merk je meteen als je er binnenloopt :-).

Onze thee en theeaccessoires vind je terug  in de ruimte waar de workshops en yoga doorgaan. Benieuwd? Kom dan zeker eens langs…

Meer info over deze pop-up, lees het recent verschenen artikel in TienenTroef.

Je kan de activiteiten die doorgaan in deze pop-up ook altijd volgen via facebook.

 

Waar? Oud College Tienen, Broekstraat 31, 3300 Tienen

Wanneer? Vanaf 1 juni. Van 16 juni tot en met 25 juni tijdelijk een week gesloten, echter vanaf 26 juni terug open om jullie te ontvangen

Openingsuren: Ma gesloten, Di van 10u tot 18u, Wo van 10u tot 18u, Do gesloten, Vrij van 10u tot 18u, Za van 10u tot 18u, Zo gesloten.

DnA

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top