skip to Main Content

Op 13 maart 2020 werd door de regering officieel aangekondigd om restaurants en bars te sluiten en ook heel wat sociale activiteiten stil te leggen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Als bedrijf worden wij hier uiteraard ook mee geconfronteerd, vele van onze B2B klanten sluiten en zelf kunnen we voorlopig geen workshops en ITMA cursussen meer aanbieden.
We kunnen jullie wel meegeven dat onze producten nog te verkrijgen zijn via de volgende kanalen:

  • in onze verkooppunten. Bekijk wel hun website of facebookpagina voor mogelijks aangepaste openingsuren en maatregelen die ze toepassen!
  • via boeren en buren. Momenteel staan wij op de buurderijen in Kortenberg, Tervuren, Aarschot, Berchem, Mortsel, Haacht. De buurderijen leven strikte Corona-maatregelen na mbt hygiëne, luchtcirculatie en afstandsbewaring. Alle producenten werden hierover geïnformeerd en houden zich aan de opgelegde regels.
  • via onze webshop die 24/24 en 7/7 dagen open is. Pakketjes worden via de post opgestuurd, of bij u thuis afgeleverd voor de deur (in afspraak met de klant – levering dag en uur). Bij het verpakken van uw producten worden de hygiënemaatregelen eveneens streng nageleefd. Zit u nog met een specifieke vraag of bestelt u liever telefonisch/per mail, bel (0497/97.44.37) of mail ons.

Zit u nog met een specifieke vraag of bestelt u liever telefonisch/per mail, bel (0497/97.44.37) of mail ons.

Back To Top