In het kader van zijn eindwerk bij de ITMA organisatie, waar Stijn zijn internationaal certificaat behaalde van theesommelier en master theeblender, ontwierp hij een aantal eigen blends.
Eén van deze blends is de ‘Crispy Chocolate black tea’, die door zijn beoordelende teamasters geëvalueerd werd als zijnde ‘heel lekker en origineel’!
Met deze mooie beoordelingen vonden we dat we hiermee konden deelnemen aan het Global Tea Championship. Zo gezegd, zo gedaan. Begin februari diende we onze blend in (de eerste maal trouwens dat we hieraan deelnamen!).
De categorie van de ‘blends zwarte thee’ werd eind februari (25-26 februari) geëvalueerd door een team van thee-experts in Colorado. Het was even spannend afwachten, maar vorige maand mochten we dan toch een brief in de bus ontvangen met de mededeling dat we de 3de plaats behaald hebben met onze ‘Crispy Chocolate’!
Uiteraard zijn we fier dat we dit mooie theetje nu mee in ons assortiment mogen opnemen.
Klik hier voor meer informatie over onze Crispy Chocolate.